Denumire: Olivia Vereha
Brand: Olivia Vereha
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Șoseaua Colentina, Nr. 16

Vorbesc mult despre ce fac și puțin despre cine sunt. Îmi place să cred că nu este un defect. De pe vremea când încă primeam alocație am avut două pasiuni: online-ul și muzica. Acum prestez în ambele domenii. Am semnat primul contract de drepturi de autor în 2006 și de atunci m-am oprit din lucru doar când am fost într-un concediu de o săptămână într-un loc fără semnal.

Am trecut prin multe redacții și prin și mai multe funcții, de la reporter de teren cu pix și carnețel de 1,5 lei cumpărat din trenul care aduce moldovenii în București până la redactor-șef și coordonator editorial pe proiecte online (și câteodată print).

În 2009 am scris opt pagini la examenul de licență de la FJSC și am devenit jurnalist cu diplomă. În 2011 am scris 70 de pagini pentru lucrarea de disertație și am produs un documentar interactiv care a luat nota 10, iar acum știu și ce înseamnă Producție Multimedia și Audio-Video.

Printre altele, în CV-ul meu de până în anul 2014 găsiți așa, în ordine cronologică: redactor NewsIn, editor www.tvmania.ro, coordonator multimedia www.romanialibera.ro, editor online www.romanialibera.ro, coordonator online www.incomemagazine.ro, redactor-sef www.casamea.ro, project manager pentru site-uri și platforme care mai de care.

În 2015 sunt redactor-șef Insight TAROM, fac lumea să râdă pe digitalcitizen.life (și digitalcitizen.ro) în secțiunea TechLolz, sunt serioasă pe Manager Express și susțin lunar cursurile Online de la A la Zen și Online Content Writing & Strategies. Din 2012 ofer consultanță pe dezvoltare online pentru tineri antreprenori, ONG-uri și studenți și susțin traininguri și workshopuri despre usability, UX, social media, strategii editoriale, storytelling și comunicare cu presa.

Îmi plac: site-urile și aplicațiile bine făcute, e-book-urile, desktopurile, editarea video, bufnițele și pisicile, documentarele, jocurile mobile și muzica. Nu îmi plac: înghețata și sporturile de iarnă și nu cred în super eroi.

Back to top
Contactează-ne ACUM