Denumire: Centrul de Psihoterapie CUORE
Brand: Centrul de Psihoterapie CUORE
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Emanoil Porumbaru 42A, Sector 1

Psihoterapia este o modalitate de tratament centrată pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburări mintale sau stări de suferința psihosociale și/sau psihosomatice și comportamente disfuncționale; prin tehnicile și metodele specifice duce la o mai bună integrare de sine și în societate.

Știm cu toții că atunci când avem o durere fizică apelăm la un medic bun care să ne ajute.

Dar ce facem când suntem triști, ne certăm cu cineva drag, când trecem printr-o criză existențială, când simțim că nu mai putem face față stresului, când avem sentimentul că nu ne mai regăsim pe noi înșine, când... cu alte cuvinte ne doare sufletul?

La cine apelăm? Cui cerem ajutorul?

Unui “doctor de suflete”, unui psiholog care, impreuna cu tine, poate urca treptele spre SCHIMBAREA pe care simti ca ti-o doresti in inima si in viata ta.

Dorim sa venim in sprijinul tau oferindu-ti serviciile psihologice de care ai nevoie.

Misiunea noastra este de a gasi solutiile potrivite pentru a aduce un echilibru vietii tale emotionale, fizice si spirituale.

Iti oferim acest lucru printr-o alianta psiholog-client in care confidentialitatea este cuvantul cheie.

Te asteptam intr-un mediu securizant, intr-o atmosfera placuta si benefica starii tale sufletesti.

Pregatirea si experienta noastra in consiliere psihologica, psihoterapie si psihodiagnostic sunt atu-urile echipei noastre pentru a veni in sprijinul problemelor emotionale cu care te confrunti.

Back to top
Contactează-ne ACUM