Denumire: SC Road Language Centre SRL
Brand: Road Language Centre
Judet: Sector 5
Localitate: Bucuresti
Adresa: Strada Dr. Staicovici nr. 4

Divizia de cursuri pentru adulți a Road Language Centre a fost înființată în anul 2005 cu scopul de a-i pregăti pe cei care doresc să învețe limba engleză sau să își îmbunătățească abilitățile de comunicare. Portofoliul nostru conține o varietate de programe pentru învățarea limbii engleze, pentru orice nivel și vârstă. Cursurile noastre de engleză generală pentru adulți (nivel începător, mediu, avansat) și cursurile de engleză conversațională sunt cele mai populare și apreciate programe.

Începând cu 2013, cursurile de limba engleză pentru adulți organizate de Road Language Centre București folosesc metoda Active Learning (Învățare Activă), în care cursanții își îmbunătățesc abilitățile de comunicare într-un mod interactiv și sunt încurajați să se exprime liber pentru a-și însuși cât mai eficient limba engleză.

Cu o experiență de peste 10 ani, Road Language Centre a pregătit cu rezultate excelente peste 2000 de cursanți.

Road Language Centre este un centru autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) începând din 2007. ANC este o instituție din subordinea Ministerului Educației cu atribuții în domeniul cursurilor de pregătire pentru adulți.

În 2009, RLC a devenit centru oficial de testare TOEFL și TOEIC pentru ETS (Educational Testing Services), o prestigioasă organizație non-guvernamentală a Statelor Unite ale Americii ce administrează anual peste 50 milioane de teste în mai mult de 180 de țări.

Din 2010, Road Language Centre a devenit centru oficial de pregătire pentru examenele Cambridge, recunoscut de University of Cambridge ESOL Examinations. Certificarea primita în urma susținerii acestor examene are o largă recunoaștere internațională și o reputație pentru exigență și competență.

Back to top
Contactează-ne ACUM