Denumire: Tanase Irina Ioana
Brand: Step in Art
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: str. Putul lui Zamfir nr.21 sect.1

Clubul de activitaţi artistice Step in Art a prins contur în anul 2010 în zona Dorobanţi, sector 1, Bucureşti. Suntem o echipă tânărâ formată din artişti, actori, pedagogi și psihologi. Experienţa noastră îşi va spune cuvântul. Vă propunem o nouă modalitate de a petrece tipul liber pentru copii, şi mai nou şi pentru adulţi.

Step in Art organizează cursuri de pictură pentru copii, cursuri de actorie pentru copii, ateliere de creaţie pentru copii, ateliere de psihoart şi dezvoltare personală, petreceri creative si ateliere pentru adulţi.
În atelierul nostru din Bucureşti zona Dorobanţi, organizam zi de zi cursuri de pictură, cursuri de teatru şi ateliere de creaţie pentru copii. De anul acesta îi invităm şi pe cei mari sa se bucure de un moment de linişte la atelierele de creaţie.

Ne dorim ca prin aceste activităţi pentru copii să ajutăm la o dezvoltare armonioasă, să încurajăm libera exprimare şi cunoaşterea tainelor artelor plastice. Prin aceste cursuri pentru copii, aceştia vor avea de câștigat încrederea în sine, dezvoltarea creativitaţii, iar atenţia şi precizia vor fi puncte forte.

Back to top
Contactează-ne ACUM