Denumire: Helen Doron English Bucuresti 4 - zona sectorul 1
Brand: Helen Doron English
Judet: Sector 1
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. C.C. Arion nr. 18A si/sau Str. Panait Istrati nr. 7A

Bine ați venit la Helen Doron English!

Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze copiilor de toate vârstele.

Peste 2 milioane de cursanți vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English – engleză pentru copii.

Aveţi toate motivele să alegeţi Helen Doron English, școala de engleză adorată de copii.

  • Copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare.
  • Metodele de învăţare folosite iau în considerare stilurile diferite de învăţare ale copiilor și toate cursurile noastre sunt dezvoltate pentru a contribui la succesul copiilor şi tinerilor.
  • Programele noastre sunt create de experţi în învăţarea limbii engleze şi sunt predate de profesori special pregătiţi. Toate activităţile, cântecele, animaţiile şi jocurile sunt compuse şi produse special pentru a le oferi cursanţilor o experienţă provocatoare şi distractivă, care facilitează reţinerea vocabularului.
  • Lucrăm cu grupe de maxim 8 copii.

Misiunea noastră este să insuflăm copiilor și tinerilor pasiunea pentru educație, pentru a face din învățare un obicei pentru întreaga viață. Dorim să implicăm părinții în asumarea statutului de parteneri în atingerea succesului copiilor lor.

Viziunea noastră este să devenim centru de excelență în învățarea limbii engleze, contribuind alături de părinți la succesul copiilor și tinerilor.

Valorile după care ne ghidăm activitatea sunt: integritatea, încrederea, respectul și dragostea necondiționată pentru copii, implicarea, dedicarea, pasiunea pentru excelență.

Copiii adoră să învețe alături de Helen Doron English.

Back to top
Contactează-ne ACUM