Denumire: CURSIVA EDUCATION SRL
Brand: CURSIVA - Dezvoltam inteligenta copiilor
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Drumul Bisericii nr. 48, American Village house 50

CURSIVA EDUCATION își dorește să creeze o lume mai bună, în care oamenii înțeleg într-un mod creativ tehnologia și fenomenele și lucrând împreună, le pun la lucru pentru a-și îmbunătăți viața de zi cu zi.

CURSIVA nu este doar un amuzament sau o modalitate de a petrece timpul liber, ci este un SISTEM EDUCAȚIONAL care le folosește pe acestea doar ca pretext pentru acumularea, structurarea și sedimentarea CUNOȘTINȚELOR despre lucrurile din viața reală și a modului în care acestea FUNCȚIONEAZĂ și INTERACȚIONEAZĂ.

Cursurile noastre sunt organizate pe trei categorii de vârstă, corespunzând grosso modo formelor de învățământ PRIMAR (6-10 ani), SECUNDAR (10-14 ANI) și LICEAL (14-18 ANI) într-o curriculă formată din module care combină concepte și principii din mai multe științe: științele naturii, fizică, chimie, matematică, împreună cu elemente de design de produs și inginerie, cu managementul de proiect și cu tehnologia și programarea.

Conceptul de S.T.I.M. stă la baza a tot ceea ce facem, iar el înseamnă Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică, toate văzute interconectate, în loc de a fi studiate însilozat. În plus, tot ceea ce facem are o aplicație practică imediată prin exemplificarea conceptelor și principiilor studiate prin programe software și mecanisme robotice.

Cursiva oferă copiilor de toate vârstele oportunitatile de a învăța tehnologie și să deprindă abilități de inginerie creativă, să câștige încredere în forțele proprii lucrând efectiv în echipe de proiect, să-și exprime creativitatea și să se amuze împreună, și de ce nu, să pună bazele unei viitoare cariere orientată spre noile tehnologii.

  • Ajută copiii să-și dezvolte abilitățile naturale de rezolvare a problemelor simple sau complexe de orice natură
  • Încurajează copiii să descopere singuri în ce fel funcționează lucrurile și care este explicația științifică
  • Creează premisele unei viitoare orientări profesionale
  • Motivează copiii să învețe cu plăcere, singuri sau la școală, concepte de matematici și științe care le vor facilita imersiunea în lumea reală.
Back to top
Contactează-ne ACUM