Denumire: SC Edubricks SRL
Brand: Edubricks
Judet: Ilfov
Localitate: Voluntari
Adresa: Bd. Pipera nr.1H, Vila P16

Ateliere de robotică și construcții cu piese Lego® pentru copii de 6 - 14 ani.

Clasele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese Lego® și știința. Cursurile constau în diverse proiecte specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din matematică, fizică, mecanică, literatură, robotică și programare de bază.

Clasele EduBricks oferă o atmosferă extraordinară pentru copii. Învățăm, construim și ne jucăm cu piese Lego®. Seturile noastre de programe și modele tematice folosesc kit-urile Lego Education® și oferă bazele abordării EduBricks și al jocului educațional.

Într-o lume din ce în ce mai dinamică și orientată spre știință și tehnologie, abilitatea de a rezolva probleme prin găsirea de soluții noi devine din ce in ce mai importantă, împreună cu dezvoltarea abilităților de gândire creativă, colaborare și comunicare.  

Cursurile noastre sunt special concepute să ofere experiențe de învățare valoroase, prin activități practice, pentru categorii de vârstă specifice. Copii sunt ghidați și ajutați să rezolve diverse probleme prin gândire creativă, logică și muncă în echipă, în timp ce construiesc cu îndrăgitele piese Lego®!

Folosind piese Lego® combinate cu tehnologia, copiii construiesc nu doar modele din lumea înconjurătoare dar asimilează și informații complexe prin practică.

Back to top
Contactează-ne ACUM